Jumaat, 24 Februari 2012

♥ Sayang Mak Ayah ♥


salam jumaat semua.
haa,Cd nak buat entry lagi,alo-lo mesti la.
ape tajuk yang Cd nak tulis nie.?(nanti la yer)
sebelum nak tonton video yang Cd nak tunjuk nie.
lebih baik sediakan tisu k.
haha.

video nie memang sedih.
dua penceramah yang peh punya hebat.
buat ceramah/motivasi tentang mayat.
or jenazah.sape?parent kita la.memey sedih.
and memang tak dinafikan.
Cd pon nanges.
hoho.

ape topik ceramah nie.
ustaz-ustaz nie menceritakan tentang, 
'sape yang nk uruskan parent kite mase diorang dah tak de'
Ya Allah,tajuk dy pon dah rase nak menangis.
kite sebagai anak?itu persoalannya.sape.?
korang la yang tengah bace nie.

cukupkan ilmu kita?
mahukah kita? jom erk same-same kite tonton video nie.
hope same-same tengok and jadikan teladan.
InsyaAllah.

**perhatian:pause lagu kalau nak jelas.


..dua penceramah.. 
..favourite Cd..

pengajaran:
nak ke kite uruskan mayat parent kita nanti?
same-same kite muhasabah diri k.
dah bace jangan lupe komen.
luahan hati seorang anak.

♥ love mom and dad  ♥ 


^_^



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sydi ♥

2 budax ch0mel k0men ♥:

Ayuni berkata...

hm, terfikir sendirian...

Muslihah Mohd Razali berkata...

akak tak tgk lagi video tu, sbb line slow.

a'ah, ibu bapalah segala-galanya buat kita..

syidi tau tak..

kerana anak2 jugalah, ibu bapa boleh masuk ke neraka.. jadi, jadilah kita anak2 yang soleh solehah, supaya boleh tarik ibu bapa ke syurga..

Entry terbaru: Pernah Rasa Menyesal Tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...