Khamis, 29 Mac 2012

♥ Terima Kasih Ya Nabeel Fikree ♥



hello eberybady 

yeayeayeayea..gembira sangat-sangat.
kenapa Cd 'ss' sangat ? 'ss mean Syok Sendiri'. haha 


nampak tak perbezaan blog Cd sekarang? bebezakan. 
dulu blog Cd warna hitam puteh sekarang kebiru-biruan. sedap mata memandang.
mane Cd dapat inspirasi nak tukar warna blog ke warna biru nie ?
a'ahh. itulah yang Cd nak buat entry tu.

okehhh
mehh kite kenalkan pemberi inspirasi untuk Cd menukar background blog ..
jeng jeng jeng jeng. gerangannya ialah...Nabeel Fikree .yeaaaaaa.. inilah orangnya.
 Nabeel Fikree nie Cd terjumpa kat fibox. 
ala tempat chat yang enjoy tu. bukan tepian longkang k .hahaha ( kidding )
blog Nabeel nie memang cantek dan banyak coretan terkini.
( nabeel tengah kembang Cd puji puji dy )
hahahahaha


nie la header blog  abang Nabeel kite tu.
baru header belum blog lagi. da cantek kan ....
(◕‿◕)

nak citerr ape lagi errkk ?
ouhh oke dah ingat. biasela banyak sangat makan teh'o ais semut.
haha. tu yang Cd selalu lupa. sabor jer la kan.untuk pengetahuan semua .
Cd jadikan INSPIRASI bukan MENIRU .ingat tu murid-murid. 
bezakan meniru dengan jadikan inspirasi.

blog Nabeel nie boleh dikatakan nak sama dengan blog Cik Lyssa Farizueen.
yang membezakan hanyalah warna.da hampir 100% nak same kot. Cd respek kebijaksanaan Nabeel.
eeyolarr ade kerr korang terfikir nak ikut inspirasi Cik Lyssa? tak kan. hoho 
dah la kot kepujian dan keterimaan kasih Cd kat Nabeel Fikree nie .
haha..panjang dah nie. penat menaip. 
opss lupa pulak. follow tau blog Nabeel Fikree tu. dy peramah dan mesti dy follow korang balik. 
ye x Nabeel ? haha

okeh la. akhir kata :-
“Nak buat sesuatu jangan terjah dulu tapi belajarlah dulu.” 
– DR. HM TUAH ISKANDAR al-Haj –



*assalamualaikum*

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sydi ♥

2 budax ch0mel k0men ♥:

Nabeel Fikree berkata...

hahaha . tiba-2 rasa nak gelak pulak . btw , terima kasih la banyak banyak yaa .

sydi berkata...

sama-sama. nabeel x marah kan..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...