Isnin, 17 September 2012

Jom join kelab-kelab blogger di facebook !



Assalamualaikum
* hello guy *




17 September 2012



Wohaaa, Alhamdulillah semua sakit kepala selama nie disebabkan masalah tertentu dapat diselesaikan yang macam Sydi cerita dalam entry ini LINK. Oryte, sekarang Sydi nak cerita macam mana kita nak promote entry. Mungkin korang dah tahu tapi bagi yang tak tahu lagi bolehlah baca kat sini dan yang dah tahu pon WAJIB baca jugak. Haha, kejamm. Banyak kelebihan kalau kita selalu promote entry kita dan seterusnya blog pon akan terpromote. Hehe








Sebenarnya Sydi dulu selalu promote entry dalam kelab blogger Ben Ashaari ja. Ala blogger terkenal tuh. Hewheww. Tapi sekarang Alhamdulillah dah rajin nak mengngeping entry kat dalam semua kelab. Tak kiralah kelab blogger Lyssa Faizureen kerr, Lulu Cardina kerr. Kesan daripada promote atau ping entry nie orang akan tahu yang kita ada entry baru dan orang akan baca, tak larghh terpendam jerr kan entry kita.


Sydi dah join 15 kelab blogger. Sebenarnya ada beratus kelab blogger nih tapi tak dipromote orang tak tahu la kan. Kalau yang dah tahu kesemua link kelab blogger yang Sydi nak share nihh tak perr larghh. Harap-harap kalau dan join banyak largh manfaatnyerr kehh. 





Okeh, itu larghh link kelab blogger yang sudah Sydi join. Ehh-ehh, semalam Sydi ada buat fanpage untuk blog Sydi nihh. Mula-mula tak nak buat sebab takut tak der yang nak like, tapi setelah difikirkan balik, apa ruginya kalau orang tak like kan. Buat fanpage nihh bukan kena bayar pon. Hehe, dikesempatan nihh Sydi nak mintak kepada sesiapa yang sudi nak like fanpage Sydi bolehlargh ke  www[dot]rusydimustaffa[dot]com. Jasa baik anda amat dihargai. Okeh itu jerkk, thankz sudi baca. Byee
















♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sydi ♥

5 budax ch0mel k0men ♥:

Cik Fie berkata...

Nak Dapat Duit Percuma Secara Halal ?
Jom Baca/Sign Up /Komen Sila Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/09/jom-buat-duit-dengan-says-my.html

Cik Fie berkata...

Nak Dapat Duit Percuma Secara Halal ?
Jom Baca/Sign Up /Komen Sila Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/09/jom-buat-duit-dengan-says-my.html

muhammad asyraf berkata...

thanks for sharing.. sesetengah group dah di join.. :)

ikaa berkata...

ikaa punya group xde pn :( SYOKNYA BLOGGER

Rusydi Mustaffa berkata...

@ikaa

Haa, ada alarghh. Ish-ishh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...