Rabu, 18 April 2012

Hari anugerah kecemerlangan 2011


hello-millo
18-04-2012

hari ini Sydi ada pergi ke "Hari Anugerah Kecemerlangan 2011". ramai yang datang. mak bapak pelajar yang dapat hadiah semua datang. Sydi datang wat apa ya ? haha. stop kat situ. jangan banyak soal. Sydi pergi sebab Sydi ada persembahan " sketsa dan poem " memang best. first time pergi ke hari anugerah
for SMK. ya lahh, Sydi baru form 2, anugerah nie kira menghargai peperiksaan akhir tahun form 1 larhh. hehe
banyak persembahan termasuklah choral speaking yang dasyat pernah Sydi tengok depan mata, band sekolah menyanyi, boria not dandut, dan ada lagi .

Sydi berlakon jadi anak yang malas nak kemas rumah,
seorang mak nie balik dari pasar dan tengok anak dia tidur sedangkan rumah berselerak .
disitulah mulanya cerita, Sydi pon berlakon-berlakon dan ending dia masuklah poem yang disajakkan oleh
4 orang kawan Sydi. semua orang gelak masa mak marah kat Sydi. pengetua pon gelak.
haha. Sydi pon cover la gelak Sydi nie.

yeahhh.. cemerlang

semua bekas pelajar form 5 yang dapat 10A,9A and yang kebawah semua hadir.
akak-akak and abang-abang nie datang untuk sekolah menghargai diorang.( orang pandai lah katekan )
daripada form 2 sampailah ke form 5 and 6.semua yang cemerlang datang. terharu tengok orang pandai.
nak jadi macam diorang gak lahh..amin doa-doakan lahh ya.
hari anugerah nie dirasmikan oleh seorang pengurus Syarikat Prima ape entah.bekas pelajar sekolah sini.
( Sydi tak tahu ape name and jawatan perasmi tu )
lupa sangat tadi..hehe . perasmi itu cerita macam mana beliau boleh cemerlang macam sekarang .
( terharu dengar )

dalam gembira rupanya Sydi ade gak perasaaan sedih. sebab apa Sydi ?
Sydi lupa nak bawak kameraaaaaaaaaaaaaaaa. ( memang bengang )
sedangkan benda tu lahh yang paling penting. so jawabnya tak dapat la Sydi tempek gambar kat sini.
haha. hanya dapat ceritakan apa yang berlaku .
itu ja yang Sydi nak cerita.
baibai











♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sydi ♥

4 budax ch0mel k0men ♥:

takiyaoceto berkata...

tahniah....

Kitty berkata...

Wah, harap2 lah dengan majlis tu ia akan motivate Sydi supaya cemerlang macam senior2 Sydi jugak. :)

sydi berkata...

@Kitty

haha.okeh, mintak-mintak dapat jadi macam diorang. amin.terima kasih ya.

sydi berkata...

@Takiyaoceto

terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...