Isnin, 23 April 2012

Koleksi header Rusydi yang tak seberapa



hello-mello
21 April 2012

hari nie Sydi terlebih gembira dan sangat-sangat gembira. macam nak lompat-lompat ja macam katak puru. 
haha. tapi Sydi sabor jerr lah. nanti kakak Sydi kata gilorr pulak kan. hurm
kenapa lah engkau gembira sangat Sydi oii. ?
haaaa. perasan tak header Sydi dah bertukar. macam powerrenges. ala cerita yang kita suka tengok mase kecik-kecik dulu. tembak sana, tembak sini. okeh balik ke pangkal jalan cerita Sydi tadi.

korang-korang ! korang ingat tak header Sydi yang dulu ? tak ingattttttttttttt. apaaa !
marah nie. haha. tak derr lahh. meh Sydi tunjukkan balik header Sydi dari bulan 1 sampai sekarang.
ade lah sikit yang Sydi buat dan orang bagi. huhu ( free tuh )
mehh kita tengok-tengok .tak cantik pon Sydi buat. Sydi tak pandai buat header dulu-dulu. seyesss


koleksi header hasil Sydi buat sendiri :-


1.nie lah header pertama Sydi. mase nie Sydi guna background black&white.
so header semua black&white


nie lah first header Sydi buat. guna photoscape and gimp.
memang sampai berjam-jam baru siap. huhhh. hasilnyaa amat memalukan. 


2. nie header ke dua Sydi. memang tak cantik langsung

masih guna photoscape and gimp
hasilnya amat menakutkan semua blogger. haha


3. header yang terbaru. Sydi buat hari jumaat lepas. first time guna photoshop.
sebab selama nie memang tak reti. haha. Sydi ikut tuto dari youtube.

header nie boleh-boleh jerr lah.
rasanya Sydi guna dalam sehari jerr kot..haha. photoshop


4. header ke empat nie Sydi ikut header ke 3. tapi Sydi bagi caloufull sikit.
masih tak cantik.

header nie boleh tahan. tapi Sydi guna dalam sejam ja.haha
InsyaAllah. Sydi akan guna bila-bila nanti.



freebies doodle dan pelangi yang cute :-

doodle nie Sydi ambil dari blog akak Lyssa Farizuen
comey macam tuan punya doodle dan Sydi. haha


doodle perempuan nie Sydi ambil dari blog abang Wan Hazel 
comey muslimah nie. sydi guna dalam header Sydi yang ke-3.  hehe


 
pelangi yang bercolour-colur nie Sydi curi dengan kebenaran Nabeel Fikree.
dia bagi khas untuk Sydi. haha. thankz Nabeel .



header yang Sydi dapat free dari akak and abang yang comeyy :-


header yang cantik nie first time dapat free dari  Miszz Nadea/Kak Nad.
hehe. thankz Miszz Nadea. Sydi dapat header nie mase baru dalam dunia blog. hoho


nie header dari Khocet, kawan fibox yang awesome. baik pulak tu.
 header kat bawah nie khocet buat tak sampai sejam.hebat betol. 

cantik kan. kartun perempuan tu macam tengah dok tunjuk nama Sydi.
InsyaAllah kalau ade kelapangan Sydi akan guna header tu. 
huhu. khocet nie from Indonesia. thankz  Khocet .



header yang Sydi beli :-

Sydi beli headerr ? apaaaaaa. haha. Rm10 ringgit. ok tak dengan headernya?
urm. entahlah. bagi Sydi okehh jerr.ingat senang nak buat. 

cantikkan. bagi Sydi cantik. colourfull.
tapi ade kesalahan sikit. ape erkk ? shuttt. tak nak bagi tahu. Sydi tak kisah sebab tak ade yang beza sangat kesalahan tu. Sydi tempah/beli from MeeSupergirl .thankz mee.


gambar laki tu Sydi ke? haha. mestilah bukan. 
meesupergil ambik dari dp facebook Sydi. korea poyo. bajet hensem ( memang hensem pon ) haha

name dia Sydi tak kenal, Sydi colek gambar nie dari isteri En.Google.
Nyonya Googess. haha


okeh, yang tu jerr header yang Sydi ada.
sebenarnya lebih kurang 20 lebih header dalam lappy Sydi. Sydi tunjuk yang okeh dan pernah guna ja.
yang lain-lain tu hanya Sydi sahaja mampu tengok. kalau korang tengok mesti pengsan.haha
( nampak sangat bohong )
okeh, penat jugak upload gambar nie kan? haha. tak kisah pon.



nota : maaf sangat-sangat kalau loading lama,
gambar berjuta-juta Sydi bawak masuk dalam entry nie tadi, itu pon Sydi dah guna size kecil.
background gambar tu jadi biru sebab header tu transparent.
heppy-heppy yerkk 
:D















♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sydi ♥

6 budax ch0mel k0men ♥:

!Misz Nadea! berkata...

thanks tag nad.. hehe..btw comel2 header dia D:

sydi berkata...

@Misz Nadea.

thankz jugak for the header give,
haha.comel ?thankz lagi skali:D

-SUPERGIRL- berkata...

cantik .. :)

Nabeel Fikree berkata...

thanks for the tag sydi . Selalunya awak tag saya . :p

sydi berkata...

@supergirl

thankz.haha.awak yang buat ann?:D

sydi berkata...

@Nabeek Fikree

tag tanda hargai dan berterima kasih.haha.:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...