Sabtu, 21 April 2012

Robot perempuan cute buatan Sydi



hello ebeybady
21 April 2012

salam sabtu rakan-rakan ku.
sebelum itu kita gelak dulu, hahahaha, memang tak boleh nak tahan lagi. Sydi buat robot ?
a'ahh .hari ini Sydi ada kokurikulum for sesi petang. persatuan Sains memang kretif and aktif. setiap minggu mesti ada sesuatu yang akan kami buat. biasalah, Sydi kan cita-cita nak jadi doktor .haha (amin)
cantik ke robot kau sydi ooii. ?
kecantikannya memang tak boleh nak dinafikan lagi. cute macam katak puru. hahaha
katak puru cantik ka? haha. korang fikir la sendiri.

katenya kalau buat dapat hadiah ?
a'ahh.memang dapat. tapi cikgu kata nanti. so saborr jerr lah. robot-robot kawan Sydi yang laen lagi cantek.
Sydi prepare dari tengah malam semalam lagi,cari kotak satu dunia.
akhirnya cukup jugak apa yang Sydi nak. Alhamdulillah. 
dalam hati nak buat kotak yang couple tu. ala yang pegang-pegang tangan tu. tak leh blah.
tapi Sydi buat pompuannya sahaja.

sydi nak buat macam kat bawah nie. tapi tak jadiiiiiii :-




perlukah Sydi menangis ?
shuttt..Sydi laki lah. tak mau nages-nanges. hahaha. nak tengok ka hasil Sydi buat ?
okeh yang nie lah Sydi buat. cantek tak ?


haha. perah santan sungguh kau nie Sydi. sydi ingat nak bawak balik hasil Sydi buat tu.
tapi cikgu kata diorang nak nilai dulu. for pemenang.
so redha jerr lah. stoppp.sebelum tu Sydi suroh cikgu ambil gambar yang Sydi buat tu.
amboihhh buat penat-penat, ada hati tak mau ambik gambar.
Sydi suroh cikgu Sydi hantar kat e-mel sydi "rusydi_mus@yahoo.com"
dapat gak sydi tunjuk kat korang hasil comot Sydi buat.

gelak lah korang sampai pecah perot tengok
gambar nie

dah tengok,? puas hati ? puas gelak?
hahahaha, yang tak leh nak tahan reben dengan pipi merah tu kan.
Sydi guna makeup akak Sydi. haha. macam badut.
dia baru balik opis tuhh, tak mau kacau dia. Sydi tak kreatif macam korang (sambil tangan atas bahu )
okehlah. yang tu jerr Sydi nak tunjuk. byebye

Nota :- ade pendapat ? haha, silalah komen wahai dak cute*
tadi kat sekolah cute gambar tu, dah upload nampak kerdil. why ?
sumber adalah daripada bahan terbuang.
gambar diambil dari Makmal Kimia.















♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sydi ♥

13 budax ch0mel k0men ♥:

Gadis Gingsul berkata...

errr..pandainyee sydiii wat robot...

sydi berkata...

@Gadis Gingsul

puji kerr perli nie. haha.sydi hentam ja buat robot tu..:D.tapi thankz sudi komen..:))

CikMai berkata...

hahahaha cute gitu...

syahira nadia berkata...

amboih syidi..cute robot..kasy berjalan..lagi cute...cmey gitu2..mcm korea :D

Tanpa Nama berkata...

sydi wah cantik robot kau ek... pestime nengok nih .. kikiki dari _ fiqa

Najwa Ayuni berkata...

comey lha robot sydi,
so cute !

Amirah berkata...

Waaaa!!! Macam Domo!!

sydi berkata...

@Cik Mai

perli ke serious nie? haha.thankz sudi komen

sydi berkata...

@syahira nadia

haha,perot tak boleh nak tahan dah nie dengar nadia kate mcam korea,macam sydi kan cutenyaaa..:P..haha..thankz sudi komen

sydi berkata...

@Najwa Ayuni

najwa tengok yang bawah sekali ke yang atas sekali ? yang atas semua cute tapi yang bawah sekali tu macam muka katak..hahah.:P

sydi berkata...

@Amirah

a'ahh..muka macam domo, badan macam tok wan domo..kan2x.hahaha,.thankz sudi komen..:D

Najwa Ayuni berkata...

najwa tengok dua-dua sekali.
oke la tu,
kalau najwa buat, sure tak jadi langsung.
haha :D

sydi berkata...

@najwa

amboihh.
hahaha,ke najwa buat lagi cntek pa.sydi buat oke jerr kan?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...