Rabu, 4 April 2012

Pentingnya Link Di Profile Google (kecil)


hello eberybady
mehh nak bagi tau sikit for bloggies-bloggies yang baru nie.( termasuklah Cd ) huahuahua
okehh . dalam entry Cd nie  links . Cd dah tercari-cari link blog follower ke-300 tersebut.
dalam entry nie Cd nak bagi tau ape itu profile blog kita atau pon profile google dan ape kepentingannya
contoh :-


gambar nie Cd saje nak fokuskan untuk link/pautan tu jerkk.
nak besar just click.
anak panah tu nak tunjuk link/pautan.

dah tengok gambar atas tu .?
bagus-bagus. ape yang pentingnnya link/pautan yang Cd tunjuk kat atas tu.?
itu adalah untuk link blog kita. kalau tak derr. so susahlah owner blog nak dapatkan link blog korang.
susah jugak owner blog nak follow korang balik.
macam dalam entry nie  links Cd dah pening nak cari link blog tersebut (ewah skema beno )
 tak kan nak cari kat kotak shoutbox. name tak sama lo.

korang kene cek balik macam gambar kat atas tu.
korang tekan gambar korang dekat kotak follow lepas tu tengok ada tak pautan macam Cd tu.
kalau tak derr maksudnya korang kena rejam kepala kat dalam kolam tau.haha
tak da la.korang just setting balik kat account google korang.
ingatttttttttt..nie penting sangat untuk BW,follow balik dan sebagainya.

Cd pon baru tersedar minggu lepas.
and memang penting link tu.
sebab ramai yang tak ade link macam tu. susah untuk kite singgah blog orang len.
so fikir-fikirkan lah.. hahaha

nota kaki :-kalau tak paham komen ya.
Cd nie peramah..
ewah.hahaha


okeh la.
**assalamualaikum**

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sydi ♥

3 budax ch0mel k0men ♥:

~CAHAYA~ berkata...

da follow awk...:p

~CAHAYA~ berkata...

sy pn ada folower yg mcm tu...

sydi berkata...

ouh..hehe..tu la sydi kate..susah kalau nak follow balik..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...